Dirigenten

Bart van Zutven

Bart is sinds september 2016 dirigent en muzikaal leider van Showorkest Harmonie Fortissimo. Bart heeft HAFA-directie gestudeerd bij Jan Cober en Hardy Mertens. Naast zijn aanstelling bij Fortissimo is hij dirigent van vier andere orkesten, waaronder het Vierdaagse orkest, en werkzaam bij het orkest van de Nederlandse Douane. Zijn stijl als dirigent is te kenmerken als ‘intensief’ en ‘energiek’. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, niet alleen op de orkestleden maar gegarandeerd ook op het publiek!

Wouter De Winne

Wouter heeft de supervisie over de Slagwerkgroep en Hit it. Hij is geboren en opgeleid in Gent(B) aan het Kunsthumaniora en daarna tevens afgestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg.  Wouter doceert, is artistiek leider van diverse percussiegroepen en naast zijn solo-optredens staat hij regelmatig op de bühne met diverse Nederlandse en Vlaamse orkesten en gezelschappen. Als je eenmaal Wouter aan het werk gezien hebt, blijf je niet meer stil zitten….

Joyce Tabbers-Bruijnen

Joyce is opgegroeid in een zeer muzikale familie met Fortissimo. Zij inspireert en leidt de jongsten (AMV-groep, vanaf 6 jaar) en het Ensemble (vanaf 1 jaar les) op, beide onderdeel van Pianissimo. In het dagelijkse leven is Joyce groepsleerkracht en bezit daarmee alle didactische vaardigheden om de jongste leerlingen te begeleiden met de keuze van hun instrument en het bijbrengen van een goede muzikale basis.

Monique Bruijnen

Monique, ook een telg uit de muzikale familie Bruijnen, is al van jongs af aan verbonden aan Fortissimo. Na een jaar Conservatorium is Monique een andere kant op gegaan qua beroep. Maar met de opgedane kennis, ruime ervaring, naast veel geduld en gedrevenheid, geeft zij leiding aan het opleidingsorkest, het derde onderdeel van Pianissimo. Samen met Joyce zorgen zij voor de 3 groepen van Pianissimo. Daarnaast speelt Monique klarinet in het Fortissimo orkest.