Mark Lichteveld nieuwe voorzitter Fortissimo

Mark Lichteveld nieuwe voorzitter Fortissimo

Mark Lichteveld wordt de nieuwe voorzitter van Showorkest Harmonie Fortissimo en volgt hiermee Gilbert Idink op. De 44-jarige Lichteveld is geen onbekende in de vereniging: hij is al 16 jaar musicerend lid. Daarnaast heeft hij enorme staat van dienst opgebouwd in commissies en bestuur.

De huidige voorzitter Gilbert Idink: “Na mijn besluit om na bijna 7 jaar bestuurslidmaatschap, waarvan de laatste 3 ½ jaar als voorzitter, te stoppen kwam al snel Mark in beeld. Ik ben blij dat Mark enthousiast is om mij op te volgen. Hij is al jaren actief als voorzitter van de reiscommissie, voorzitter/lid geweest van diverse commissies en werkgroepen. Momenteel is hij bestuurslid muziekzaken. Hij kent de vereniging zeer goed. Ik ben er van overtuigd dat onder zijn leiding de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt verder wordt doorgezet.”

1 Augustus zal Mark in de functie beginnen en zo Gilbert aflossen.

Mark: “Ik ben jaren als voorzitter van diverse commissies actief geweest, van concertreizen tot programmering. Ik ben nu 2 jaar bestuurslid Muziekzaken en ben de laatste tijd druk bezig geweest met het opzetten van de eerste editie van het Jeugdcultuurfestival, welke op 9 juli heeft plaatsgevonden op De Werf ter ere van 25 jaar jeugdopleiding Pianissimo en 10 jaar jeugdslagwerkgroep Hit It. Ik heb veel zin om de volgende stap te maken en het voorzitterschap op me te nemen en ik kijk uit naar alle interne en externe samenwerking om zo Fortissimo de mooie en bloeiende vereniging te laten blijven die in de loop van de laatste 68 jaar is opgebouwd.”

Tijdens de traditionele seizoensopening zal worden stil gestaan bij het afscheid van Gilbert Idink en het aantreden van Mark Lichteveld.