VastelaovesThoesKônzert 2022

20 februari 2022

Ook dit jaar presenteren wij een Vastelaovestream! Klik hier om de stream te bekijken

Noteer alvast zondag 20 februari om 11.11 uur in je agenda. Dan kun je genieten maar ook te zien zijn in de VastelaovesThoesKônzert-stream 2022 van Showorkest Harmonie Fortissimo.

Hoe? Stuur je foto in waarop ‘vastelaovend’ of ‘knoevele’ zichtbaar is. Wie weet verschijnt jouw foto in onze stream. Hoe leuk! Stuur je foto UITERLIJK 3 februari 2022 naar mailadres stream@fortissimo-venlo.nl

(Let op: 1 foto per mail. Mails met meer dan 1 foto kunnen niet in behandeling worden genomen. Je foto moet ‘rechtenvrij’ zijn en je geeft door inzenden onherroepelijke toestemming aan Fortissimo deze foto vrij te gebruiken voor deze stream).

Details

20 februari 2022

11:11

Locatie

Online

Sorry, No posts.